Wonderboom
groeien in vertrouwen
Februari 2019

Vacature Pedagogisch medewerker

Vrije Kinderopvang Wonderboom - Eindhoven

Omschrijving
Kinderopvang Wonderboom zoekt een flexibel inzetbare pedagogisch medewerker (min-max contract) die bevoegd is voor werken in de dagopvang, in de peuterklassen en op de BSO.

Wij zijn een bloeiend kinderopvangcentrum met dagopvang voor baby’s, dreumesen en peuters, VSO, BSO en verschillende peuterklassen. Bij ons krijgen kinderen de gelegenheid om zich samen met leeftijdgenoten in een veilige en ‘warme’ omgeving te ontwikkelen. We bieden hen een ritmische dagindeling, die overeenstemt met leeftijd en levensfase. Medewerkers bij Wonderboom werken op basis van het antroposofisch mensbeeld en de visie van pedagoge Emmi Pikler. Van oudsher is er een stevige band met de natuur.

We zoeken per direct een flexibel inzetbare pedagogisch medewerker, die onze visie onderschrijft en zich betrokken voelt bij jonge kinderen.

Functie-eisen
  • Een afgeronde relevante pedagogische opleiding;
  • Certificaat EHBO, certificaat VVE en taalniveau 3F;
  • Affiniteit met onze identiteit.
  • Aantoonbare relevante werkervaring;
  • Flexibel inzetbaar;
  • Medewerkers met (stage)ervaring binnen een antroposofische kinderopvang hebben de voorkeur.
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een min-max contract. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-kinderopvang. We bieden een sfeervolle werkomgeving, met aandacht voor kinderen en elkaar.

Heb je interesse? Mail je motivatiebrief en CV dan uiterlijk 1 maart 2019 aan Angela Linders: management@kinderopvangwonderboom.nl . Voor eventuele vragen kun je daar ook terecht. 
peuterspeelzaal dagopvang spelenderwijs nieuws groen wonderboom