top of page
  • White Instagram Icon
  • Facebook - White Circle
regenboog.jpg

 

 

Agenda

Michael vieren in de peutergroepen Wielewaal en Roodborstje

donderdag 5 oktober

vrijdag 6 oktober

Groeien in vertrouwen

Wonderlogo.png

Welkom bij de Wonderboom

Klik hier om een afspraak te maken voor een persoonlijke rondleiding

Aandacht geven


Het mooiste dat je een kind kunt geven, is aandacht. Soms nadrukkelijk, maar liever nog door er gewoon te zijn. Een kind wil veiligheid, warmte en jouw aanwezigheid om deze wereld in zich op te nemen en eigen te maken. Spelen, onderzoeken, experimenteren en grenzen verkennen vragen om ruimte, geduld en vertrouwen. Heel veel vertrouwen. Vertrouwen in zichzelf én vertrouwen van ons als ouders, begeleiders en verzorgers. Zodat kinderen zichzelf kunnen zijn.
 

Eigen ik ontwikkelen


Vrije Kinderopvang Wonderboom biedt uw kind de gelegenheid om samen met leeftijdgenoten in een veilige en ‘warme’ omgeving zichzelf te ontwikkelen. In eenvoud, huiselijk en in verbinding met de natuur. In een ritmische dagindeling die overeenstemt met leeftijd en levensfase, en gebaseerd op de inzichten die Rudolf Steiner ons geschonken heeft. Zo krijgt uw baby de omhulling die het zo nodig heeft en krijgt het basisschoolkind de uitdaging die onmisbaar is om zijn eigen ik te vormen.

Weldoordachte pedagogiek


Bij de babygroep (0 - 2 jaar en 3 maanden), peuterklas (2 jaar en 3 maanden - 4 jaar) en Groene BSO (4 - 13) kunt u uw kind op werkdagen aan een professioneel team toevertrouwen. Wij zorgen voor een verantwoorde opvang in een heel eigen sfeer en vanuit een weldoordachte pedagogische visie. Vrije Kinderopvang Wonderboom neemt een specifieke positie in de kinderopvang in, die uit overtuiging fundamenteel afwijkt van de meeste andere opvangorganisaties. Omdat kinderen al iemand zijn.

Dreumesjes.jpg
paddestoeltje.jpeg
Paardenbloem.jpg

Dagopvang

"Rust, aandacht en vertrouwen."

Bij de dagopvang hebben we twee groepen met kinderen in de leeftijd van 0 tot2 jaar en 3 maanden; de Goudhaantjes en de Winterkoninkjes. Daarnaast is er één peutergroep met kinderen van 2 jaar en 3 maanden tot 4 jaar, de Wielewaal.

Peuterklas

"Nabootsen om de wereld eigen te maken"

Bij de peuterklas komen peuters twee ochtenden per week spelen, in de weken dat er ook school is, waarbij je kunt kiezen uit maandag en donderdag, óf dinsdag en vrijdag. De ochtend duurt van 8.45- 12.45 uur.

BSO

"De natuur beleven"

Bij de BSO hebben we 4 groepen:

bij de Pimpelmeesjes en de Kwikstaarten zijn de kinderen van 4 tot en met ongeveer 8 jaar en bij de Huismussen zijn de grote kinderen.

 

Daarnaast is er op dinsdag en donderdag een groep Trekvogels, die altijd naar buiten gaan, meestal naar een natuurterrein op een eindje wandelen van de Wonderboom.

Speelinloop

Iedere woensdagochtend  tijdens de schoolweken organiseren we een speelinloop voor ouder en kind in de leeftijd van 0 tot 2 jaar en drie maanden.  
De speelinloop is van 8.45-10.30 .

Samen spelen met je kind, thee drinken met andere ouders en gezellig praten over herkenbare situaties en kleine problemen.

De ochtend is gratis, kom gerust een keer vrijblijvend kennismaken.

Nieuws

Luna in het groen.jpg
Peuters buiten.jpeg

Volg ons op facebook

  • Facebook - White Circle
bottom of page