Kom naar de Open dag 2018

Op zondag 18 maart 2018 houden Vrije Kinderopvang Wonderboom en de kleutergroepen van Vrije Basisschool de Regenboog weer hun jaarlijkse open dag. Dit jaar ben je welkom op 2 locaties: aan het Mimosaplein en de Begoniastraat. Komt dat zien.

 lees verder
Nout trekt de natuur in

Nout is de drijvende kracht achter de Groene BSO van de Wonderboom. Vanaf het begin in 2010 neemt hij de kinderen iedere donderdagmiddag mee naar buiten, om ze te laten ervaren. Klimmen, struinen, zwemmen, genieten. Maar wat beweegt Nout zelf?

 lees verder
Op bezoek bij BSO Peronniek

We zochten een leuke zomeractiviteit voor onze BSO. Een keer bij BSO Peronniek van Vrije School Brabant in Woensel op bezoek gaan, was dat geen goed idee? Goed idee.

 lees verder
Zomer BSO naar Home

Op bezoek in de prehistorie en de middeleeuwen: het kan bij Home. Gewoon op dezelfde dag. En zo een beetje bij ons om de hoek. De jonkvrouwen en ridders van de Groene BSO trokken er weer op uit.

 lees verder
Onze tarieven in 2018

De tarieven voor onze opvang in 2018 zijn bekend. Je vindt ze op de nieuwspagina en onder 'Financieel/Tarieven' op de website.

 lees verder
Emmi Pikler: veilig voelen

Bij Vrije Kinderopvang Wonderboom werken we vanuit de antroposofie én vanuit de pedagogie van Emmi Pikler. In een aantal korte teksten verduidelijken wij hier wat dit in de praktijk betekent voor de omgang met uw kind bij de Wonderboom.

 lees verder
Speelinloop zonder drempel

Vanaf 1 februari 2017 kun je iedere woensdagochtend met je baby of peuter komen spelen bij de Wonderboom. Ervaar het Wonderboomgevoel al vanaf 8.45 uur.

 lees verder
De oudercommissie geeft advies

Ook Vrije Kinderopvang Wonderboom heeft natuurlijk een oudercommissie; een klankbord van en door ouders van onze kinderopvang voor het management. Gebruik deze commissie voor al uw op- en aanmerkingen over de opvang die verder gaan dan het strikt persoonlijke. Of stap zelf in deze commissie.

 lees verder
peuterspeelzaal dagopvang spelenderwijs nieuws groen wonderboom