Speelinloop
Alle woensdagochtenden  tijdens de schoolweken.
Een ochtend voor ouders en kind in de leeftijd van 0-2 jaar  en drie maanden.   

Vanaf 7 september 2022 start de speelinloop weer. De speelinloop is op alle woensdagen van 8.45-10.30 . Samen spelen met je kind, thee drinken met andere ouders en gezellig praten over herkenbare situaties en kleine problemen.

Kom gerust een keer vrijblijvend kennismaken.

 lees verder
Rondleiding op afspraak
Ben je op zoek naar een kinderopvang die je kind een veilige, en geborgen plek biedt en waar je kindje zich in vertrouwen en op zijn eigen tempo kan ontwikkelen?  Kom eens  kijken en de sfeer proeven  bij de Wonderboom. Op afspraak geven wij een persoonlijke rondleiding waar we vertellen over onze uitgangspunten en visie. En waar de  ruimte en tijd is om je vragen te beantwoorden.

Op diverse groepen is nog plaats op een aantal dagen, informeer naar mogelijkheden. 
Let op: de BSO heeft veel volle dagen, advies om je kind z.s.m. aan te melden als je vanuit de peutergroepen wil doorstromen!

Afspraak maken voor een rondleiding  kan via de mail: administratie@kinderopvangwonderboom.nl of telefonisch:  040-2138479 lees verder
Nieuw bij De Wonderboom


Luister, kijk, verwonder en bewonder of doe vrolijk mee met de leukste filmpjes op het gloednieuwe YouTube kanaal. 

Kinderopvang De Wonderboom

Onze tarieven in 2023

De tarieven voor onze opvang in 2023 zijn bekend. Je vindt ze op de nieuwspagina en onder 'Financieel/Tarieven' op de website.

 lees verder
Emmi Pikler: veilig voelen

Bij Vrije Kinderopvang Wonderboom werken we vanuit de antroposofie én vanuit de pedagogie van Emmi Pikler. In een aantal korte teksten verduidelijken wij hier wat dit in de praktijk betekent voor de omgang met uw kind bij de Wonderboom.

 lees verder
De oudercommissie geeft advies

Ook Vrije Kinderopvang Wonderboom heeft natuurlijk een oudercommissie; een klankbord van en door ouders van onze kinderopvang voor het management. Gebruik deze commissie voor al uw op- en aanmerkingen over de opvang die verder gaan dan het strikt persoonlijke. Of stap zelf in deze commissie.

 lees verder
peuterspeelzaal dagopvang spelenderwijs nieuws groen wonderboom