Zomer BSO naar Home

Op bezoek in de prehistorie en de middeleeuwen: het kan bij Home. Gewoon op dezelfde dag. En zo een beetje bij ons om de hoek. De jonkvrouwen en ridders van de Groene BSO trokken er weer op uit.

 lees verder
De oudercommissie geeft advies

Ook Vrije Kinderopvang Wonderboom heeft natuurlijk een oudercommissie; een klankbord van en door ouders van onze kinderopvang voor het management. Gebruik deze commissie voor al uw op- en aanmerkingen over de opvang die verder gaan dan het strikt persoonlijke. Of stap zelf in deze commissie.

 lees verder
Onze tarieven in 2019

De tarieven voor onze opvang in 2019 zijn bekend. Je vindt ze op de nieuwspagina en onder 'Financieel/Tarieven' op de website.

 lees verder
Emmi Pikler: veilig voelen

Bij Vrije Kinderopvang Wonderboom werken we vanuit de antroposofie én vanuit de pedagogie van Emmi Pikler. In een aantal korte teksten verduidelijken wij hier wat dit in de praktijk betekent voor de omgang met uw kind bij de Wonderboom.

 lees verder
Speelinloop zonder drempel

Ook in het schooljaar 2018-2019 is er Speelinloop. Kinderen tussen 0 en 2 jaar en 3 maanden komen samen met hun (groot)ouders naar de open Speelinloop.
Iedere woensdagochtend kun je met je baby of dreumes komen spelen bij de Wonderboom. Ervaar het Wonderboomgevoel al vanaf 8.45 uur.

 lees verder
peuterspeelzaal dagopvang spelenderwijs nieuws groen wonderboom