woensdag 10 juni 2020
Informatie-ochtend Mimosaplein

Woensdag10 juni is de laatste Informatie-ochtend.

Informatie-ochtend samen met Vrije Basisschool de Regenboog voor ouders met kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar. Van 9.00 uur tot 13.00 uur.

Informatie-ochtend
Ben je op zoek naar kinderopvang of basisschool voor je kind, dan zijn de informatie-ochtenden die Vrije Kinderopvang Wonderboom samen met Vrije Basisschool de Regenboog geven, een goede gelegenheid voor een eerste kennismaking. Je krijgt een duidelijke introductie van onze pedagogiek, ontmoet groepsleiding en docenten, en proeft de sfeer. Graag beantwoorden wij al je inhoudelijke en praktische vragen.

Daarnaast: inloopuren Wonderboom
Naast deze informatie-ochtenden heeft Wonderboom vier keer per jaar inloopuren, waarin je kunt ervaren hoe onze dagopvang en peuterklassen (voorschoolse opvang) in de dagelijkse praktijk zijn. En we vertellen je over onze unieke BSO. Deze inloopuren staan ook in de agenda vermeldt.

Daarnaast: open dag Wonderboom
Verder ben je van harte welkom op de jaarlijkse open dag van Wonderboom, die we zo rond het begin van de lente houden. Je kunt op deze zondag door onze opvang lopen, de sfeer proeven in onze groepsruimtes, groepsleiding en andere ouders ontmoeten en meedoen aan activiteiten.

Zo krijg je steeds weer op een andere manier een indruk van de eigen wijze waarop wij in Spilcentrum Mimosaplein je kind opvangen en onderwijzen. Het ondersteunt het maken van de juiste keuze voor jouw kind.

peuterspeelzaal dagopvang spelenderwijs nieuws groen wonderboom