dinsdag 18 juni 2019
Informatie-avond Mimosaplein

Informatie-avond samen met Vrije Basisschool de Regenboog voor ouders met kinderen in de leeftijd van 0 - 6 jaar. Aanvang 20.15 uur.Let op
Spilcentrum Mimosaplein heeft 2 locaties: 1 aan het Mimosaplein (onze hoofdlocatie) en 1 aan de Begoniastraat 15 (dependance). 

Maandag 29 januari 2018 is de informatie-avond aan het MimosapleinInformatie-avond
Ben je op zoek naar kinderopvang of basisschool voor je kind, dan zijn de informatie-avonden die Vrije Kinderopvang Wonderboom samen met Vrije Basisschool de Regenboog geven, een goede gelegenheid voor een eerste kennismaking. Je krijgt een duidelijke introductie van onze pedagogiek, ontmoet groepsleiding en docenten, en proeft de sfeer. Graag beantwoorden wij al je inhoudelijke en praktische vragen.

Daarnaast: inloopochtend
Naast deze informatie-avonden heeft de Wonderboom regelmatig inloopochtenden, waarin je kunt ervaren hoe onze dagopvang en kleuterklassen in de dagelijkse praktijk zijn. En we vertellen je over onze unieke groene BSO en onze voorschoolse opvang. Deze inloopochtenden staan ook in de agenda vermeldt.

Daarnaast: open dag
Verder ben je van harte welkom op onze jaarlijkse open dag, die we zo rond het begin van de lente houden. Je kunt op deze zondag door onze gebouwen lopen, de sfeer proeven in onze lokalen, schriften inzien, leerlingen, docenten, groepsleiding en andere ouders ontmoeten, en meedoen aan activiteiten.

Zo krijg je steeds weer op een andere manier een indruk van de eigen wijze waarop wij in Spilcentrum Mimosaplein je kind opvangen en onderwijzen. Het ondersteunt het maken van de juiste keuze voor jouw kind. 
peuterspeelzaal dagopvang spelenderwijs nieuws groen wonderboom